Adinda Gregoire

Specialisme(n): Specialistische GGZ, Klinisch psycholoog, Systeemtherapie, Persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie, Traumabehandeling

Ik werk bij Vitaal GGZ als klinisch psycholoog en psychotherapeut. Daarnaast ben ik teamleider en houd ik me bezig met zorginhoudelijk beleid. Als behandelaar vind ik het belangrijk om oog te hebben voor iemands context. Dat kan de eigen familie of het gezin zijn, maar ook het verleden, een team op het werk of de omstandigheden waarin iemand verkeert. Ik ben opgeleid als systeemtherapeut en lid van de NVRG.

Na wat omzwervingen en een zoektocht naar een behandelinhoudelijk kader dat me past ben ik in 2011 gestart met de opleiding tot systeemtherapeut. In 2013 startte ik met de opleiding tot GZ-psycholoog waarna de behoefte ontstond om me verder te specialiseren. Ik hou van diversiteit, verdieping en afwisseling in mijn werk. Vanaf 2018 volgde ik de opleiding tot klinisch psycholoog en psychotherapeut, die ik eind 2021 afrondde. Ik heb gewerkt in een diversiteit aan instellingen en op behandelafdelingen zoals een FACT-team, twee jaar TopGGZ kliniek voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en verschillende ambulante teams. Ik heb in groepen en individueel gewerkt. Maar bijna altijd (ook) met mensen die de wens hebben om samen diep ingesleten patronen in hun voelen en handelen tegen het licht te houden met het oog op wat ze anders willen doen.

BIG-br. 29919505725
BIG-nr. 49919505716

Ons team psychologen & praktijkondersteuners

Wachttijden per locatie

Afhankelijk van uw klachten is de minimale wachttijd tussen aanmelding en intake zoals hieronder.
De wachttijd tussen intake en behandeling is +/- 4 weken. Er is geen verschil tussen diagnosegroepen.

Nijkerk

0
GBGGZ
0
SGGZ

Lunteren

0
GBGGZ
0
SGGZ

Zeewolde

0
GBGGZ
0
SGGZ

Wachttijden bijgewerkt per 9 juni 2024.

Bel mij s.v.p.

Nieuwe aanmelding? Klik hier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.