GGZ psychologen Nijkerk

Psychologenpraktijk Nijkerk - Vitaal GGZ

De eerste stap naar een psycholoog is voor veel mensen niet altijd makkelijk.
Misschien ben je zelf tot de conclusie gekomen om naar een psycholoog in Nijkerk te gaan of heeft een bekende of de huisarts je op het idee gebracht.
Misschien loop je al een tijdje met bepaalde klachten? Of weet je door een plotselinge, heftige gebeurtenis even niet zo goed hoe je verder moet? In onze psychologenpraktijk in Nijkerk helpen wij je graag verder om de kracht in jezelf weer terug te vinden en de draad van het leven weer op te pakken. Dit doen we natuurlijk samen. Door te praten en goed te luisteren, kunnen we snel in kaart brengen waar de pijnpunten liggen om vervolgens samen tot een oplossing te komen.

GBGGZ en SGGZ in Nijkerk

Vitaal GGZ biedt in Nijkerk psychologische hulp in de vorm van GBGGZ en SGGZ aan.
GBGGZ staat voor Generalistische Basis GGZ en SGGZ voor Specialistische GGZ.

Vitaal GGZ helpt cliënten met online behandelingen en e-Health vanuit de basis GGZ (GB-GGZ). Maar Vitaal GGZ is natuurlijk ook een instelling met verschillende fysieke praktijken én dat is het al 15 jaar. Op de locaties ontvangen wij cliënten voor "face to face" behandelingen. Naast de behandelingen in de basis GGZ wordt op onze locaties ook Specialistische GGZ en diagnostiek in Nijkerk aangeboden.

Uiteraard is er geen eigen bijdrage voor de cliënten omdat Vitaal GGZ met alle zorgverzekeraars contracten heeft gesloten.

Onze GGZ-locaties in de regio Nijkerk

Gezondheidscentrum Lunteren

Locatie: Gezondheidscentrum Lunteren aan de Barneveldseweg 11a en Huize Zonnehoek aan de Spoorstraat 3 te Lunteren.
Actief: Naast Lunteren ook voor Veenendaal, Barneveld, Ede, Wageningen en omliggende steden en dorpen.

Gezondheidscentrum Lunteren ligt aan de rand van Lunteren op 12 minuten loopafstand van het station van Lunteren. Deze locatie is ook goed bereikbaar per auto vanuit Barneveld of via de A30. Bij deze locatie zijn voldoende parkeerplaatsen. In de praktijk zijn drie sfeervol ingerichte kamers aanwezig, waar cliënten ontvangen worden door een zeer kundig en divers team. Op zoek naar een christelijke psycholoog? Enkele van de behandelaren hebben een kerkelijke achtergrond.

Psycholoog in de buurt zoeken

Vitaal GGZ is in Nijkerk gevestigd.

Contact met psychologen praktijk Vitaal GGZ in Nijkerk

Neem contact op via het aanmeldformulier of een van de andere contact mogelijkheden. Wanneer de hulpvraag past bij Vitaal GGZ staat team Nijkerk voor je klaar!