Marleen van Pelt

Specialisme(n): Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, eHealth, Praktijk ondersteuner GGZ, ACT, Persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie, Compassion focused therapy (CFT)

Als psycholoog NIP in opleiding tot GZ-psycholoog (PioG) binnen Vitaal GGZ bied ik zowel individuele als groepsbehandelingen aan en verricht ik psychodiagnostisch onderzoek. Wat ik belangrijk vind in behandeling is dat er steeds balans en afwisseling is tussen het verkrijgen van inzichten en doelgericht werken, de diepte ingaan en ook lichtheid/humor opzoeken. Kenmerkend voor mijn werkwijze zijn verder betrokkenheid, geduld, zachtheid en een positieve focus. Verder houd ik met jou samen ook graag oog voor zaken die ónder jouw klachten liggen (zoals een negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfcompassie of vermijding van moeilijke emoties) omdat ik sterk geloof in hoe het aanpakken hiervan bijdraagt aan op een duurzame manier herstellen.
Ik werk graag met verschillende therapievormen. Ik vind het belangrijk om met jou samen te zoeken naar wat het best bij jou past. Dat kan één therapievorm zijn maar dat kan ook een combinatie zijn. Therapievormen waarin ik geschoold ben, zijn: cognitieve gedragstherapie (CGT), eye movement desenstization and reprocesing (EMDR), schematherapie (ST), acceptance and commitment therapy (ACT), compassion focused therapy (CFT) en persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie (PEP).

Ons team psychologen & praktijkondersteuners

Wachttijden per locatie

Afhankelijk van uw klachten is de minimale wachttijd tussen aanmelding en intake zoals hieronder.
De wachttijd tussen intake en behandeling is +/- 4 weken. Er is geen verschil tussen diagnosegroepen.

Nijkerk

0
GBGGZ
0
SGGZ

Lunteren

0
GBGGZ
0
SGGZ

Zeewolde

0
GBGGZ
0
SGGZ

Wachttijden bijgewerkt per 9 juni 2024.

Bel mij s.v.p.

Nieuwe aanmelding? Klik hier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.