Paul van Kessel

Specialisme(n): Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Groepstherapie

In 2013 heb ik mijn master klinische psychologie aan de Universiteit van Tilburg afgerond, waarna ik eerst enkele jaren wetenschappelijk onderzoek heb gedaan. Ik ontwikkelde vragenlijsten om de uitkomsten en de kwaliteit van zorg vanuit het patiëntenperspectief in kaart te brengen. Vervolgens ben ik bij MoleMann Mental Health in Amsterdam gaan werken als basispsycholoog. Hier heb ik geleerd het sociale netwerk van de patiënt te betrekken in de behandeling. Ik ben dus gewend om met meerdere mensen in de kamer te zitten.

Eind 2021 rondde ik mijn GZ-opleiding af bij de afdeling Psychiatrie van het UMC Utrecht. Ik werkte in de kliniek waar vooral mensen met ernstige psychotische of stemmingsstoornissen waren opgenomen. Daarnaast deed ik veel diagnostiek en second opinions in de vorm van psychologisch onderzoek. Zo heb ik me kunnen verdiepen in neuropsychologisch, intelligentie- en persoonlijkheidsonderzoek.

Mijn werkstijl kenmerkt zich door transparantie en nieuwsgierigheid. Ik probeer patiënten mee te nemen in mijn gedachteproces zodat zij goed afgewogen keuzes kunnen maken in hun leven. Mijn rol als therapeut is daarbij onderzoekend. Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie en werk ook met groepen.

BIG-nr. 19930484925

Ons team psychologen & praktijkondersteuners

Wachttijden per locatie

Afhankelijk van uw klachten is de minimale wachttijd tussen aanmelding en intake zoals hieronder.
De wachttijd na intake tot behandeling is circa 1 tot 2 weken. Er is geen verschil tussen diagnosegroepen.

Nijkerk

0
GBGGZ
0
SGGZ

Lunteren

0
GBGGZ
0
SGGZ

Zeewolde

0
GBGGZ
0
SGGZ

Wachtijden bijgewerkt per 08-03-2023.

Vitaal GGZ

GGZ-instelling Vitaal GGZ biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen vanaf 18 jaar.

Telefoon

Bereikbaar van ma. t/m vr. van:
9.00 - 10.00 en 15.30 - 16.30 uur.
(033) 254 47 00

E-mail

info@vitaalggz.nl

Bel mij s.v.p.

Nieuwe aanmelding? Klik hier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.