Behandeling via beeldbellen eventueel ondersteund met e-Health modules

Vitaal GGZ behandelt mensen met relatief lichte problematiek en vraagstukken vanuit de basis GGZ. Dit doen we ook met online behandelingen die plaatsvinden via beeldbellen en eventueel worden ondersteund met e-Health modules. Ook bent u welkom voor één of meerdere afspraken op onze praktijk locaties indien dit gewenst is. De behandelingen zijn erop gericht om u zo snel mogelijk resultaat te bieden. Ook diagnostiek kan online worden aangeboden. De behandelingen worden vergoed vanuit uw basis zorgverzekering zonder eigen bijdrage.

Zinvol en gelukkig leven

Vitaal GGZ team

Vitaal GGZ bestaat uit een kundig en professioneel team.

Wij werken allemaal vanuit de gedachte dat mensen streven naar een zinvol en gelukkig leven en dat dit te bereiken is. Zo gaan wij ook met elkaar om; met plezier, kritisch en elkaar positief stimulerend. Wij zijn overtuigd dat humor en plezier hebben uitstekend te combineren is met professionaliteit en leren. Dit doen we op de locaties van Vitaal GGZ en natuurlijk ook in de online behandelingen.

De digitale psycholoog

De hulp die u krijgt van de digitale psycholoog is precies zoals u zou krijgen op één van de locaties van GGZ-instelling Vitaal GGZ, maar dan digitaal. Behandeling vindt plaats in uw vertrouwde omgeving, zonder wachtkamers en reistijd, efficiënt en to the point. Met als enige verschil dat u uw behandelaar spreekt via beeldbellen van achter uw laptop (geen smartphone of tablet). Onze behandelaren zijn psychologen, GZ-psychologen, psychotherapeuten of Klinisch psychologen.

De digitale psycholoog