Tsjallyn Postma

Specialisme(n): Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

Per februari 2019 ben ik werkzaam bij Vitaal GGZ in Nijkerk als GZ-Psycholoog. Transparantie, duidelijkheid, nuchterheid, betrokken- en oprechtheid en samenwerking zijn voor mij belangrijke speerpunten van een behandeling. In de gesprekken onderzoeken we samen waarom je bent vastgelopen en wat er nodig is om weer verder te kunnen. Omdat ieder mens uniek is, probeer ik telkens goed te luisteren en goed aan te sluiten bij wat jij nodig hebt.
Ik ben afgestudeerd in zowel kinder- en jeugdpsychologie als klinische psychologie. Na het afronden van mijn studies heb ik in verschillende werkgebieden ruime werkervaring opgedaan. Zo heb ik gewerkt in de forensische zorg, de verslavingszorg en de reguliere GGZ. De laatste jaren heb ik in de reguliere GGZ gewerkt bij grote organisaties. Hier heb ik voornamelijk mensen met angst- en stemmingsklachten behandeld (waaronder trauma klachten) en mensen die vastlopen op belangrijke vlakken van het leven zoals het contact met de ander. In de behandeling maak ik met name gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie en MBT (mentalisation based treatment). Tevens pas ik EMDR toe. Omdat ik het belangrijk vindt mezelf te blijven ontwikkelen ben ik momenteel in opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCT en heb ik verschillende cursussen en trainingen gevolgd.
BIG-nr. 29920875125