Jorieke van der Willik

Specialisme(n): Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

Ik ben bij Vitaal GGZ drie dagen per week werkzaam als psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog. Dit is een verdiepende opleiding waarna je meer verantwoordelijkheden kunt krijgen. Naast individuele behandelingen ben ik ook behandelaar bij de groepsbehandeling schematherapie. Om goed vast te kunnen stellen waar de psychische klachten vandaan komen, voer ik ook psychodiagnostisch onderzoek uit. Dit doe ik samen met de andere psychologen die betrokken zijn bij het diagnostiekteam.
Je kunt bij mij geen rare vragen stellen. Ik ben open, transparant en werk graag met je samen vanuit een gelijkwaardige positie. Je kunt je soms anders voelen door de klachten waarmee je worstelt maar dat betekent voor mij niet dat je daardoor 'minder' bent. Mijn collega omschreef me in mijn werkwijze als "stevig, beide voeten op de grond maar wel met een stuk zachtheid". Ik denk dat ik dit nog kan aanvullen met betrokkenheid, creatief en analytisch. Ik heb veel ervaring met problematiek rondom de diagnose ADHD, maar ik ben daarnaast breed opgeleid de afgelopen jaren en ik behandel dus ook andere problematiek. Dit doe ik vanuit verschillende behandelmethoden en ik zal samen met jou kijken welke het beste bij je past en aansluit (evt. ook in samenwerking met andere disciplines/collega's).
Misschien nog iets over mijzelf; ik ben dit jaar (2022) moeder geworden van een zoon. Ik was al bonusmoeder van twee hele leuke kinderen en het is nu dus een gezellige drukke boel thuis, inclusief twee katten. In mijn vrije tijd kan ik erg genieten van een mooie wandeling in de natuur maar ook in de stad. Ik hou van lezen, sporten, lekker eten en ik kijk graag detectives.

Ons team psychologen & praktijkondersteuners

Wachttijden per locatie

Afhankelijk van uw klachten is de minimale wachttijd tussen aanmelding en intake zoals hieronder.
De wachttijd na intake tot behandeling is circa 1 tot 2 weken. Er is geen verschil tussen diagnosegroepen.

Nijkerk

0
GBGGZ
0
SGGZ

Lunteren

0
GBGGZ
0
SGGZ

Zeewolde

0
GBGGZ
0
SGGZ

Wachtijden bijgewerkt per 20-10-2022.

Vitaal GGZ

GGZ-instelling Vitaal GGZ biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen vanaf 18 jaar.

Telefoon

Bereikbaar van ma. t/m vr. van:
9.00 - 10.00 en 15.30 - 16.30 uur.
(033) 254 47 00

E-mail

info@vitaalggz.nl

Bel mij s.v.p.

Nieuwe aanmelding? Klik hier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.