Elke Bothe

Specialisme(n): Cognitieve gedragstherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Positieve psychologie, ACT

Mijn naam Is Elke en bij Vitaal GGZ ben ik werkzaam als GZ-psycholoog in opleiding. Ik geef individuele behandelingen en doe psychodiagnostisch onderzoek. Ik werk graag met verschillende soorten therapieën, afhankelijk van wat er bij de cliënt het beste aansluit. Ik ben geschoold in cognitieve gedragstherapie, dialectische gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Tevens maak ik gebruik van mindfulness of principes van ACT.

Mijn kracht ligt in verbinding maken; verbinding maken met jezelf, de ander en je waarden, passies en dromen. Ik ben van mening dat klachten ontstaan als de verbinding op een of meerdere van deze terreinen verstoord is. Ik vind het belangrijk om goed samen te werken; ik sta hierbij naast de client, waarbij ik (met psychologische kennis in mijn achterhoofd) meedenk in wat maakt dat iemand vastloopt en samen besluiten we wat de eerste stap vooruit gaat zijn. Ieder mens is uniek en ik streef er in mijn gesprekken naar dat je jezelf beter gaat begrijpen en meer inzicht krijgt in jouw krachten en kwetsbaarheden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een natuurlijke veerkracht heeft en mijn doel is om deze aan te boren, zodat iemand weer op eigen voet verder kan.

Ons team psychologen & praktijkondersteuners

Wachttijden per locatie

Afhankelijk van uw klachten is de minimale wachttijd tussen aanmelding en intake zoals hieronder.
De wachttijd na intake tot behandeling is circa 1 tot 2 weken. Er is geen verschil tussen diagnosegroepen.

Nijkerk

0
GBGGZ
0
SGGZ

Lunteren

0
GBGGZ
0
SGGZ

Zeewolde

0
GBGGZ
0
SGGZ

Wachtijden bijgewerkt per 20-10-2022.

Vitaal GGZ

GGZ-instelling Vitaal GGZ biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen vanaf 18 jaar.

Telefoon

Bereikbaar van ma. t/m vr. van:
9.00 - 10.00 en 15.30 - 16.30 uur.
(033) 254 47 00

E-mail

info@vitaalggz.nl

Bel mij s.v.p.

Nieuwe aanmelding? Klik hier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.